KONEC

SKST Chodov

NH Ostrava

Extraliga mužů / 08.05.2024 / 18:00

KONEC

HB Ostrov Havlíčkův Brod

SKST Liberec

Extraliga mužů / 09.05.2024 / 18:00

KONEC

HB Ostrov Havlíčkův Brod

SKST PLUS Hodonín A

Extraliga žen / 10.05.2024 / 18:00

PŘED ZÁPASEM

SKST PLUS Hodonín A

HB Ostrov Havlíčkův Brod

Extraliga žen / 24.05.2024 / 18:00

PŘED ZÁPASEM

HB Ostrov Havlíčkův Brod

SKST PLUS Hodonín A

Extraliga žen / 26.05.2024 / 16:00

PŘED ZÁPASEM

HB Ostrov Havlíčkův Brod

SKST Chodov

Extraliga mužů / 01.06.2024 / 18:00

0:0

Rozhodující bitvy o Superfinále jsou tady

Čtyři neúspěšnější týmy play off Extraligy mužů čekají dva rozhodující duely o postup do Superfinále, které se v Plzni bude hrát v rámci FeSTivalu stolního tenisu 1. června v Plzni. Už nemají kam ustoupit, obě semifinálové série došly do třetích rozhodujících bitev. Ta první se hraje v Chodově ve středu 8. května od 18 hodin.

Podobně jako v minulém týdnu, opět u toho budou televizní kamery a živě můžete souboj domácího týmu s NH Ostrava sledovat na stanici ArenaSport a na portálech ČT sport Plus a ping-pong.tv. předzápasové studio začne v 17.50 a utkání budou komentovat Lukáš Foff a Jindřich Panský.

O tom, že utkání slibuje mimořádně dramatickou podívanou hráči obou týmů fanoušky přesvědčili ve dvou předcházejících semifinálových duelech. Ten první sice vyhráli 3:0 hráči Chodova, ovšem v odvetě jim Ostravané porážku vrátili. Je tedy zřejmé, že o vítězi, a tedy i prvním účastníku Superfinále, rozhodne momentální forma každého z nich. Bez ohledu na zkušenosti a bilanci v celé sezoně. Pochopitelně v mírné výhodně by měli být domácí, jenže stejně tak jako jim jejich fanoušci mohou pomoci bouřlivou kulisou, úplně stejně tak na ně mohou vytvořit nepříjemný tlak. Diváci v hale i u televizních obrazovek se rozhodně mají na co těšit.

O den později je na programu třetí rozhodující souboj série mezi obhájcem titulu HB Ostrov Havlíčkův Brod a SKST Liberec. I v tomto případě by mělo jít o jeden z vrcholů sezony, přinejmenším co se dramatičnosti týče. Družstvo Havlíčkova Brodu však po domácí prohře 2:3 v odvetě na severu Čech jasně dominovalo a zcela přesvědčivě zvítězilo 3:0. I z toho důvodu půjde do rozhodujícího utkání v roli favorita. Pochopitelně opět před televizními kamerami a s komentátory Lukášem Foffem a Jindřichem Panským.

Extraliga mužů, sezona 2023/2024

Program rozhodujících semifinále play off

Středa, 8. května

SKST Chodov – NH Ostrava (18)

Čtvrtek, 9. května

HB Ostrov Havlíčkův Brod – SKST Liberec (18)

Kompletní informace o Extralize mužů najdete ZDE

související články