Memoriál Milana Hrachového oslaví deset let

Jubilejní desátý ročník Memoriálu Milana Hrachového připravují jeho organizátoři tradičně nakonec srpna. Vzhledem k tomu, že se letošní sezona nezadržitelně blíží ke svému konci, není od věci si udělat ve svém kalendáři poznámku, že začátek té nové spolu svým způsobem otevírají ve stejném týdnu mezinárodní WTT Feeder v Olomouci a právě turnaj ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Jeho ředitelka Marie Hrachová věří, že bude podobně úspěšný jako ten loňský. Rekordní počet startujících i diváků, zmodernizovaná hala Panorama sport.

Pořadatelem mezinárodní akce je Sportovní klub Frýdlant nad Ostravicí ve spolupráci s Českou asociací stolního tenisu. Letos je vypsán v kategoriích od dorostu až po veterány. A nechybět bude také turnaj neregistrovaných hráčů a hráček.

Na programu turnaje budou 26. srpna dvouhry dorostu do 19 let a mužů a žen do 23 let, o den později budou o stupně vítězů bojovat ve dvouhrách muži a ženy, ale také samostatné dvě kategorie registrovaných veteránů mužů i žen nad 40 let a také dvě samostatné kategorie neregistrovaných hráčů a hráček. Výsledky turnajů dorostenců a dorostenek do 19 let se tradičně započítávají do českého žebříčku. V loňském roce se z vítězství v nejprestižnějších kategoriích radovali ve dvouhře mužů Martin Koblížek a dvouhře žen Polka Kinga Stefanská.

Přihlášky na turnaj můžete už nyní zasílat na e-mailovou adresu memorialmh1@gmail.com. Bližší informace k Memoriálu Milana Hrachového poskytne Marie Hrachová, tel: 603 814 069.

Propozice k turnaji najdete ZDE

související články