V Hodoníně pokračuje finále Extraligy žen

V pátek večer mají první šanci pozvednout pohár pro nové mistryně republiky hráčky HB Ostrov Havlíčkův Brod. V 18 hodin začíná v Hodoníně druhé finále, v tom prvním zvítězil HB Ostrov po vyrovnaném boji 4:3.

Vítězky základní části extraligy se v úvodním boji o titul prezentovaly jako vyrovnanější tým, trojice Tatiana Kukulková, Zdena Blašková a Linda Záděrová přispěla k výhře po jednom bodu. Ten čtvrtý pak přidala dvojice Kukulková, Blašková v závěrečné čtyřhře.

Obhájkyně titulu sice první utkání začaly lépe a vedly 2:0, pak ale dokázala vyhrát jen Natalia Partyková, což bylo pochopitelně málo. Vyrovnaný duel slibuje i odveta, ve které se Hodonín určitě pokusí využít výhodu domácího prostředí. V případě, že se mu to povede, rozhodne se vítězi letošního ročníku extraligy v neděli v Havlíčkově Brodě.

Páteční utkání můžete opět sledovat v přímém přenosu na stanici ArenaSport a na portálech ČT sport Plus a ping-pong.tv. Předzápasové studio startuje v 17.50, komentovat druhé finále budou Lukáš Foff a Dana Čechová.

Extraliga žen, sezona 2023/2024

Program finále play off

Pátek, 24. května

SKST Plus Hodonín – HB Ostrov Havlíčkův Brod (18)

Neděle, 26. května

HB Ostrov Havlíčkův Brod – SKST Plus Hodonín (případné 3. utkání, 16)

Kompletní informace o Extralize žen najdete ZDE

související články